The Knocks sunt in "Trouble"
2017-03-14 20:09:59

The Knocks si-au definit stilul muzical pentru anul 2017 si lanseaza noul single “Trouble” feat Absofacto, iar videoclipul prezinta o poveste fantastica despre o prietenie intergalactica.

Despre single trupa declara: “In timp ce lucram asupra versurilor piesei ne-am creat imaginea in care un extraterestru le canta unui copil sau unei persoane care avea nevoie de ele, ca un inger pazitor, un inger mai neobisnuit. Dupa, ne-am intalnit cu directorul Kevin Eis si ne-am pus de acord asupra directiei, iar rezultatul ne bucura pe toti in egala masura!

“Videoclipul surprinde perfect sentimentul transmis de piesa, o stare de veselie care isi face curaj sa infrunte intunericul si sa-si faca loc spre suprafata. Conceptul acestui videoclip este strans legat de subiectul diferitelor fobii, dar si a stereotipurilor care le insotesc. Ben si eu ne doream un clip controversat care sa alimenteze discutii, in contextul situatiei actuale din tara in care multi simt ca isi pierd ratiunea.” spune Absofacto, artistul cu care trupa a colaborat

The Knocks sunt o trupa care s-a format in New York intr-un studio din New School.

Ben “B-Roc” Ruttner era DJ in mai multe cluburi iar James “JPatt” Patterson canta la orga intr-o biserica in afara orasului. In 2008, JPatt si B-Roc au luat un imprumut si au deschis HeavyRoc Studio la adresa 55 Chrystie, in aceeasi cladire cu trupa Beastie Boys.

Stilul trupei The Knocks este sinonim cu sound-ul retro, imbinat cu elemente de disco, care a devenit deja favoritul fanilor.

2016 a fost un an spectaculos pentru The Knocks, reusind pe parcursul acestuia sa se intalneasca cu numerosi fani in concerte, printre care se numara si cateva aparitii in deschiderea turneului lui Justin Bieber.

Acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Trouble”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *