The Killers lanseaza o noua piesa - „Land Of The Free"
2019-01-15 19:06:08

The Killers ne emotioneaza cu o noua piesa, „Land Of The Free”, un material coplesitor, cu un videoclip realizat de Spike Lee, cunoscutul regizor american, castigator al premiului Oscar.

„Land Of The Free” a fost inregistrata in Las Vegas, in studioul formatiei The Killers, si produsa de catre Jacknife Lee. Noua piesa integreaza si o parte de gospel, asigurata de Lynn Mabry, Dorian Holley, Will Wheaton, Sherree Patrice Brown, Akasha Mabry si de cele trei vocaliste ce insotesc formatia in timpul turneelor – Amanda Brown, Danielle René Withers si Erica Canales.

The Killers a dorit ca materialul video al piesei sa fie unul dureros de autentic si sa actioneze asemenea unui semnal de alarma, menit sa atraga atentia asupra celor mai recente tragedii intamplate peste ocean. Trupa i-a oferit lui Spike Lee mana libera, nedorind sa altereze in vreun fel vizunea sa asupra evenimentelor. Videoclipul s-a filmat in decurs de cateva saptamani, la finalul lui 2018, si a presupus un sir ingelungat de calatorii la granita dintre Statele Unite si Mexic, cu scopul de a surprinde unele dintre cele mai emotionante secvente filmate vreodata.

The Killers a lansat din anul 2004 pana in prezent cinci albume, cel mai recent fiind „Wonderful, Wonderful” (septembrie 2017), care a atins prima pozitie in clasamentul Billboard Albums si a reunit single-uri precum „The Man”, „Run For Cover” si „Rut”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *