The Humans urcă în această seară pe scena Eurovision
2018-05-10 17:15:04

În doar câteva ore trupa The Humans va urca pe scena Eurovision, reprezentând România în a doua semifinală a concursului. Tot azi aflăm dacă România se califică în Marea Finală. Puteți urmări Eurovision-ul în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

„Am primit reacții extraordinare după repetiții și numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor și ale celorlalți fani Eurovision, emoțiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă și optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă”, spun reprezentanții noștri înainte de semifinală.

„Este o competiție strânsă, cu mulți artiști valoroși, iar voturile românilor din străinătate vor face diferența pentru a merge mai departe, în Marea Finală”, au subliniat artiștii.

Reprezentanţii României vor intra în concurs pe poziţia a doua, alături de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia și Ucraina. Iar finala va avea loc sâmbătă, pe 12 mai și va putea fi urmărită în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

În această seară, fanii din 18 țări repartizate în a doua semifinală, plus cei din Italia, Franța și Germania, vor decide, alături de juriu, cine merge în Marea Finală.

Românii stabiliți în străinătate pot vota piesa ”Goodbye”, de până la 20 de ori, de pe același număr de telefon, sau de pe site-ul oficial al concursului https://eurovision.tv/app.

Trupa The Humans, dar și reprezentații celorlalte țări, a urcat pe scena Altice Arena pentru două repetiții. A doua a mers strună, lipsită de emoții, iar reprezentanții noștri au fost vizibil mai relaxați.

The Humans vor cânta în seara aceasta, în a doua semifinală Eurovision. unde vor avea nevoie de voturile românile din străinătate, care vor conta în proporție de 50%, iar restul de 50% vor fi decizia juriului. Marea finală are loc pe 12 mai, iar ambele pot fi urmărite în direct și în exclusivitate pe TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 22.00.

Toți participanții vor fi jurizați de Nicu Patoi, Anca Lupeș, Alexandra Cepraga, Gabriel Cotabiță și Mihai Alexandru, membrii de anul acesta ai juriului Eurovision. Ca să meargă în finală, România are nevoie de voturile românilor din străinătate în proporție de 50%, în timp ce restul de 50% va fi decizia juriului.

Succes!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *