The Humans lanseaza piesa "Goodbye"
2018-01-12 18:46:09

The Humans lanseaza astazi “Goodbye”, piesa cu care trupa s-a calificat in semifinala concursului Eurovision 2018.

Din cei 60 de artisti calificati in semifinala concursului Eurovision 2018, piesa celor de la The Humans a incantat juriul, primind cel mai mare punctaj.

O piesa cu un puternic mesaj social, “Goodbye” este al doilea single ar trupei dupa “Indura inima”, lansat in urma cu doar cateva luni.

“Trăim intr-o lume grăbită în care noi, oamenii, uităm să vedem frumusețea din jurul nostru și ignorăm poate cea mai importantă “obligație” a noastră, cea de a fi fericiți. Ne luptăm cu noi, cu fricile noastre și încercăm să ne ridicăm singuri. “Goodbye” este un manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre și de a ne oferi putere unul celuilalt fără sa tinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a condiției sociale. De aceea în clip am folosit măștile albe prin care dorim să subliniem că in esență toți suntem la fel, suntem egali în dreptul de a visa și de a aspira la țeluri cât mai înalte.”(The Humans)

Un proiect muzical alcatuit din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei, toti fiind fosti membri ai trupei Jukebox, The Humans reuneste colaboratori frecventi a unor artisti renumiti precum Compania 7, Andra, Delia sau Horia Brenciu, cunoscuti totodata si pentru colaborari cu cele mai urmarite emisiuni din tara – Vocea Romaniei, Dansez pentru tine si Cronica Carcotasilor.

The Humans este proiectul muzical in jurul caruia se desfasoara emisiunea Zaza Sing, prezentata de Liviu Varciu, Cristina fiind cea care intervine in prezentarea pieselor ce urmeaza sa fie cantate de concurentii emisiunii.

Piesa a fost compusa de Cristina Caramarcu, Alin Neagoe si Alexandru Matei, iar clipul a fost regizat de Anthony Icuagu.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Goodbye”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *