THE GREATEST SHOWMAN - ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK
2018-01-12 17:27:43

Atlantic Records a lansat “THE GREATEST SHOWMAN – ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK”, coloana sonora a mult-asteptatului musical de la 20th Century Fox. Albumul este disponibil acum atat in magazinele fizice, cat si pe serviciile de streaming; THE GREATEST SHOWMAN se poate viziona in cinematografele din tara.

“THE GREATEST SHOWMAN – ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK” contine piese originale scrise de duo-ul nominalizat la GRAMMY si castigatori ai premiilor Oscar si Tony®, Benj Pasek & Justin Paul (LA LAND, DEAR EVAN HANSEN) si include “This Is Me” (interpretata de Keala Settle), “The Greatest Showman” (interpretata de Hugh Jackman, Keala Settle, Zendaya, Zac Efron) si “Rewrite The Stars” (interpretata de Zac Efron si Zendaya). Albumul a fost recent inclus in Oprah’s Favourite Things List 2017, care a declarat ca acesta coloana sonora este “o sarbatoare a imaginatiei”, mentionand ca “This Is Me” ar trebui sa fie “soundtrack-ul vietii”.

“THE GREATEST SHOWMAN – ORIGINAL MOTION SOUNDTRACK” a fost supervizat de Kevin Weaver, castigator al premiului GRAMMY® (nominalizat de 5 ori) si numit recent Atlantic Records West Coast President (FURIOUS 7, SUICIDE SQUAD, FAULT IN STARS, FATE OF THE FURIOUS) si Pete Ganbarg, Atlantic Records President, A&R (HAMILTON ORIGINAL BROADWAY CAST RECORDING, DEAR EVAN HANSEN ORIGINAL BROADWAY CAST RECORDING, TWENTY ONE PILOTS).

THE GREATEST SHOWMAN este un musical indraznet si original, care sarbatoreste nasterea spectacolului si sentimentul de implinire care ne invaluieste atunci cand visurile devin realitate. Inspirat de ambitia si imaginatia lui P.T. Barnum, THE GREATEST SHOWMAN spune povestea unui vizionar care s-a ridicat din nimic pentru a crea un spectacol fascinant, ce a devenit senzatie mondiala. THE GREATEST SHOWMAN este regizat de noul compozitor Michael Gracey, cu melodii de la castigatorii Premiului Oscar Benj Pasek si Justin Paul (LA LA LAND), iar din distributie face parte Hugh Jackman, nominalizat al Premiului Oscar. Jackman este insotit de Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron si Rebecca Ferguson.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *