The dAdA - Fulgi de nea (single nou)
2014-12-21 12:53:18

Crăciunul se apropie cu paşi repezi, aşa că trupa The dAdA şi-a propus să aducă zăpada în orice loc ne-am afla prin titlul noului single, “Fulgi de nea”.

Cei patru membri ai trupei, mai rebeli de felul lor, vor să-şi arate şi latura sensibilă, care până acum au ţinut-o ascunsă.

Băieţii dau startul, astfel, unei noi direcţii pe care o ia trupa The dAdA, mai precis, artiştii vor să cânte piese de dragoste, iar single-ul “Fulgi de nea” pregăteşte drumul pentru viitorul single, care va fi un feat. cu o cântăreaţă de top din România.

Până când va apărea următoarea piesă, trupa The dAdA declară despre “Fulgi de nea”:
“În perioada asta a anului, ar trebui să uităm de griji, de probleme şi de stres şi să fim conectaţi mai mult pe plan emoţional cu toţi cei din jurul nostru. Credem că un cântec de dragoste sub forma unui colind surprinde cel mai bine starea de spirit a Crăciunului, o sărbătoare a familiei şi a sentimentelor frumoase. În plus, acesta este cadoul nostru pentru cei care ne sunt aproape. “Fulgi de nea” este un cântec de dragoste perfect pentru a fi ascultat în braţele persoanei iubite, la o cană de vin fiert.”

De linia melodică a noului single s-a ocupat Urzica Septimiu Stelian, Ungureanu Mihai Alexandru, Nicolae Theodor Daniel, Bobiceag Marian Leonard, versurile sunt scrise de catre Ungureanu Mihai Alexandru, Urzica Septimiu Stelian, Nicolae Theodor Daniel si Bobiceag Marian Leonard, iar rezultatul spunem noi că e unul foarte bun. Sunteți de acord?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *