THE CONCERT drive-in este sold out!
2020-06-17 17:55:24

Mai sunt doar două zile până începe THE CONCERT drive-in, cel mai mare concert drive-in din România! Vineri, sâmbătă și duminică, parcarea principală de la Romexpo va fi plină, biletele pentru cele trei zile fiind epuizate.

Se anunță un show de excepție, iar artiștii sunt nerăbdători să urce pe scenă, după cele trei luni în care nu au avut posibilitatea să se întâlnească live cu fanii lor și în care le-a fost extrem de dor de ei.

Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen (19 iunie);  INNA, Irina Rimes, The Motans (20 iunie); Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar (21 iunie) își așteaptă publicul la Romexpo pentru o reîntâlnire emoționantă care, cu siguranță, nu va fi uitată prea repede. Vor fi trei seri pline de concerte, activări și foarte multe surprize pentru cei care vor fi prezenți la THE CONCERT drive-in. Parcarea principală va fi complet transformată și va vibra în ritmul unora dintre cele mai cunoscute și ascultate piese ale artiștilor preferați.

Accesul la eveniment, în fiecare dintre cele 3 zile, se va face începând cu ora 19:00, iar cei care nu au mai găsit bilete pot urmări concertele și online, live, pe protvplus.ro, dar vor putea vedea și o parte din eveniment, duminică, 21 iunie, după miezul nopții, la PRO TV.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *