The Colours - Two of us (single nou)
2015-05-06 18:34:16

Existent pe piața românească deja de 4 ani, proiectul The Colours susține galele live ale ultimelor trei sezoane ale bine-cunoscutei emisiuni X Factor România și este prezent atât în cadrul evenimentelor private cât și pe scenele cluburilor bucureștene și din țară.

Formată din Laurențiu Niculescu la voce – producătorul muzical al Antenei 1, Andrei Manea la chitară, Sebastian Badiu la clape, Radu Dumitriu la chitară bass și Florin Vasile la tobe, trupa aduce de fiecare dată pe scenă, fie că este vorba de concerte sau emisiuni tv, un sound și o energie electrizantă, fiecare membru concetrând în acest proiect un cumul masiv de experiență.

Single-ul “Two Of Us” a fost co-produs cu Deepside Deejays sub tutela Metropolitan Records, trupa declarând că este foarte mulțumită de rezultatul obținut în studio și de energia frumoasă de lucru din timpul procesului de creație și înregistrări.

Piesa “Two Of Us” este despre căutarea dintre doi îndrăgostiți, despre jocul existent în orice relație care este la început și acea energie debordantă a libertății.

Vă invit să ascultaţi noul single “Two Of Us” şi aştept părerile voastre! Va fi hit sau nu?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *