The Chainsmokers lanseaza single-ul "Paris"
2017-01-13 18:51:01

Duo-ul nominalizat la 3 categorii din cadrul premiilor Grammy, printre care “Best New Artist”, are single nou – “Paris”.

Alex Pall si Drew Taggart (The Chainsmokers) au lansat noul single cu un lyric video realizat de catre Rory Kramer. Materialul a fost filmat in Tulum Mexico, iar personajul din video este Alexis Ren, Instragam influencer si model.

“Paris” este single-ul de follow-up al hitului “Closer”, una dintre piesele anului 2016. Baietii au anuntat piesa in cadrul show-ului Los Angeles Convention Center, care a avut loc la sfarsitul anului trecut.

2016 a fost un an excelent pentru The Chainsmokers, cu un total de 5 miliarde de streamuri la nivel global si 3 single-uri premiate cu discul de platina: “Closer” (de 4 ori), “Don’t Let Me Down” (de 4 ori) si “Roses” (de 3 ori). Fiecare dintre cele 3 piese a ajuns in TOP 10, in Billboard Hot 100 (“Closer” – no1 timp de 12 saptamani si a fost piesa care a stat cel mai mult in top din 2016).

The Chainsmokers e nominalizata la 3 categorii in cadrul premiilor Grammy: Best New Artist, Best Pop Duo/Group Performance (“Closer”, feat Halsey) si Best Dance Recording (“Don’t Let Me Down”, featuring Daya). Mai mult, Alex si Drew au primit trofeul “Favorite Artist – EDM” in cadrul American Music Awards 2016.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna noul single semnat The Chainsmokers, “Paris”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *