The Answer lanseaza „Magical” – un single cu și despre dragoste

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Ne apropiem de luna dedicată dragostei, ceea ce anunță și o serie de piese care vor stârni sentimente puternice în sufletele ascultătorilor noștri. Iar ce sentiment este mai magic decât cel de iubire sinceră, aspirațională, către tărâmuri nedescoperite de inima fiecăruia dintre noi până acum? The Answer lansează Magical, o pură declarație plină de însemnătate, numai bună de ținut aproape când luna îndrăgostiților bate la ușă.

Versurile I know, it’s magical / I know there‘s so much more, împreună cu instrumentalul care-ți face inima să vibreze, fac din piesa celor de la The Answer rețeta perfectă pentru un început de iubire, dar și de descoperire a unui tărâm nou, plin de enigme care așteaptă să fie descoperite și apreciate.

“Mă bucur că începem acest an cu un nou proiect fain, ambițios, așa cum este The Answer. Și, pentru că drumul pe care vrem să îl urmăm este unul ambițios, magic, pe care de-abia așteptăm să îl parcurgem, ideea primei noastre piese a apărut într-un mod mai mult decât natural. Magical exprimă modul în care aspirăm să ne autodepășim și curajul de a o lua oricând pe un drum nou care, automat, vine și cu propriile sale provocări”, spune Alexandru Unc.

Prin emoția pe care o transmite, Magical nu este doar despre sentimente, ci și despre o stare permanentă –  cea de a fi îndrăgostit și de a avea curajul să descoperi și să te autodescoperi. Despre ambiția de a afla ceea ce se află în spatele oricărui semn de întrebare cu care te confrunți.

The Answer este un proiect inițiat de Alexandru Unc și Silviu Păduraru, care s-a lansat 21.01.2021 prin piesa Magical. Aceasta exprimă un nou început, modul în care reușim să ne raportăm la noile provocări pe care viața ni le oferă. Și pe care, cei doi artiști, cu siguranță nu le vor rata în niciun moment din punct de vedere muzical.

Păreri?

Comentarii