The 1975 lansează single-ul „People"
2019-08-28 19:28:12

După ce a susținut unul dintre cele mai frumoase concerte pe care publicul festivalului Summer Well le-a putut admira până acum, trupa The 1975 lansează primul single de pe următorul și cel de-al patrulea album de studio, „Notes on a Conditional Form”, care va fi disponibil începând cu 21 februarie 2020.

„People” este numele noii piese semnate The 1975, a cărei premieră a avut loc în cadrul ediției din 22 august a BBC Radio 1. Pe lângă linia melodică hipnotică, single-ul „People” are și un mesaj social puternic. Pentru ca povestea conturată de piesă este una atât de profundă, artwork-ul a venit însoțit de îndemnul „Wake Up!” (Trezește-te!).

Spre deosebire de albumul „A Brief Inquiry into Online Relationships”, a cărui temă principală vizează modul în care modernitatea afectează calitatea relațiilor interumane, „Notes on a Conditional Form” va fi, cel mai probabil, axat pe tragerea unui semnal de alarmă și canalizarea atenției pe tendința autodistructivă ce se regăsește în fiecare dintre noi.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *