TEQUILA - 1 milion de fani! Pe 1 aprilie la Quantic
2017-03-23 15:26:29

Tequila are 1 milion de fani! Ocazie perfecta sa organizeze cea mai tare petrecere pentru fanii ei… PENTRU TINE!

Hit Yourself si BestMusic te invita din nou sa o vezi LIVE pe cea mai populara vloggerita din Romania si show-ul ei “Gargauniada Nationala”! Pe 1 Aprilie, de la ora 13:00, Tequila si gargaunii ei petrec in Club Quantic din Bucuresti (Intrarea Grozavesti – langa metrou Politehnica, zona Cotroceni / Leu)

Tequila este un idol al adolescentilor! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promoveaza televiziunile, Bianca Adam si-a castigat 1 MILION de fani datorita umorului, sinceritatii si sketch-urilor ei publicate pe YouTube.

“Gargauniada Nationala” este primul spectacol al unui vlogger roman! Tequila a pregatit un show multimedia original care va surprinde publicul venit la Quantic Club. Show-ul va contine momente de muzica si dans, sketch-uri realizate live, continut video interactiv, stand-up comedy.

La finalul evenimentului fanii care isi achizitioneaza bilete Meet & Greet vor avea sansa unica de a se fotografia cu Tequila. Acest eveniment este singurul la care TEQUILA va participa primavara asta in Bucuresti!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

– Acces General : 50 lei (doar 800 de bilete)
– Supliment Meet & Greet: 100 lei (limitat la 200 de persoane) – valabil alaturi de un bilet de acces cumparat

Parintii si bunicii au intrarea libera daca insotesc un minor.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la un eveniment Hit Yourself si BestMusic, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *