Temisan a revenit la prima lui dragoste! A investit peste 50.000 de euro si a ramas fara voce dar a meritat din plin!
2017-03-23 14:59:46

In ultimii 5 ani si-a “exploatat” mai mult latura de actor, jucand alaturi de nume consacrate in nici mai mult nici mai putin de cinci comedii de succes precum: “Boeing, boeing”, “Incurcatura la nivel inalt”, “Dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc”, “Inca nu, dar o sa fie” – la Teatrul Elisabeta si “Pijamale” – la Metropolis. Pe 20 Martie insa a pus in scena un super show muzical, Unplugged, la TNB, alaturi de orchestra lui George Natsis invitati precum: Smiley, Gabriel Cotabita si Cornel Ilie de la Vunk. Concertul a fost unul de zile mari si s-a bucurat de un real succes.

“Show-ul pe care l-am sustinut pe 20 Martie la TNB a fost un spectacol care a transmis un mesaj de dragoste. A aparut din dorinta de a face un show altfel decat cele pe care le-am avut pana acum. Unplugged este un spectacol unicat insasi prin definitia pe care o are si un spectacol cu care s-ar putea mandri orice artist de pretutindeni. M-am gandit ca imi lipseste din repertoriu, din baza de date un astfel de concert si pentru ca tot m-am gandit la primul, o sa fie un sir mai lung de astfel de spectacole. Nu va fi un concert singular si legat de un sezon anume. Nu trebuie sa astept luna Martie ca sa am un astfel de spectacol. Femeii ii poti canta in oricare clipa a vietii ei, a vietii tale, in oricare secunda, in oricare minut, in orice zi a anului”, spune Temisan care si-a surprins invitatii atat cu repertoriul muzical de la TNB, dar si cu o voce cum numai el poate sa aiba. In urma show-ului de pe 20 Martie, Temisan a primit numai review-uri pozitive, iar invitatii si-au exprimat dorinta de a-l revedea cat mai repede pe scena, asa ca in foarte scurt timp artistul se gandeste serios sa mai organizeze un astfel de concert.

A investit peste 50.000 euro in Unplugged!

Spectacolul de la TNB a fost o adevarata organizare de forte pentru Aurelian Temisan. Artistul s-a implicat atat in regia cat si in organizarea show-ului, nu doar in repertoriul muzical. Cu ajutorul sponsorilor cu care a colaborat, se pare ca Temi a investit mai bine de 50.000 de euro pentru spectacolul Unplugged, in urma caruia a intrat cateva zile si intr-o pauza vocala.

“M-am intors la prima mea dragoste, muzica! Abia asteptam sa urc pe scena si sa impartasesc invitatilor surprizele pregatite. A fost intr-adevar solicitant, mai ales ca am avut si multe repetitii inainte pentru ca totul sa iasa asa cum ne-am dorit. Sunt intr-o mica pauza vocala, de 2-3 zile, imi revin acum, a fost frumos si abia astept sa ma reintorc si sa va surprind din nou. Cat de curand, promit!”, spune Temi.

Ati fost la concert? Ce parere aveti?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *