Telekom prezintă concertul 2Vibes Symphony – un spectacol pentru emoții și experiențe noi

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Muzica “vorbește” prin emoții, iar 2Vibes Symphony, un proiect unic în România, sprijiniți de Telekom, vă așteaptă la un spectacol-poveste care va avea loc astăzi, 8 noiembrie, ora 19:00, la Sala Radio din Bucuresti,

Telekom te invită să descoperi duo-ul 2Vibes Symphony, unul dintre cele mai spectaculoase proiecte muzicale din acest an.

Cei doi membrii ai proiectului sunt Ciprian Rogojan, unul dintre cei mai talentați percuționiști autohtoni, licențiat al Universității de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, fondator și component al formației Sistem, care în anul 2005 au scris istorie pentru muzica românescă, alături de colegii săi, prin ocuparea locului al treilea la concursul Eurovision și Alexandru Anastasiu, doctor în muzică, percuționist în Orchestra Națională Radio, câștigător al bursei Yamaha, organizator al primului Festival Internațional de vibrafon din lume, numele său regăsindu-se pe celebrele baghete Mike Balter.

Spectacolul te va duce cu gândul la frumusețea muzicii și a culorilor, cu un show de lumini și video mapping cum nu s-a mai văzut. Emoțiile iubitorilor de muzică bună vor fi testate și prin audierea unor melodii celebre, una dintre ele fiind “Bolero” de Maurice Ravel, reorchestrată de Alexandru Anastasiu, într-o manieră nemaiauzită, sprijinită de vocile pline de farmec ale membrilor Corul Academic Radio.

Alături de 2 Vibes Symphony va urca pe scena de la Sala Radio o invitată de excepție: Laura Bretan, faimoasa tânără câștigătoare a marelui premiu „Romanii au Talent” și finalistă a concursului „America’s Got Talent”. Concertul va fi dirijat de maestrul Constantin Adrian Grigore, cu participarea extraordinară a Orchestrei de Cameră Radio și a Corului Academic Radio (dirijor Ciprian Țuțu).

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu multă plăcere la concert, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

{focus_keyword} Telekom prezintă concertul 2Vibes Symphony – un spectacol pentru emoții și experiențe noi 2 vibes

Comentarii