Tel Aviv, „Paradise"-ul lui PAX (Paradise Auxiliary) feat. Minelli! Piesa-fenomen are acum și videoclip!
2019-06-10 21:48:57

Cei care și-au petrecut nopțile în cluburi pe piesa ei își pot face o idee cum arată Paradisul pentru PAX (Paradise Auxiliary). Producătoarea cu un trecut demn de un adevărat scenariu de film lansează și videoclipul piesei care face deja senzație, „Paradise”, regizat de Bogdan Daragiu și filmat în Tel Aviv. Doi tineri cool sunt protagoniștii poveștii care se leagă la malul mării, locul perfect pentru a te îndrăgosti. Piesa este deja difuzată la radio și în cluburi, este în top iTunes Lituania și este licențiată în Rusia și CIS.

A crescut în cel mai rău cartier pe care și l-ar putea imagina cineva, fără prieteni alături de care să-și petreacă timpul liber, așa că pasiunea puternică pentru tehnologie a venit de la sine pentru ea. În adolescență, tânăra a fost nevoită să treacă peste pierderea dureroasă a familiei sale. Din cauza abuzului de droguri și a violențelor stradale, PAX (Paradise Auxiliary) și-a găsit alinarea în limbajele de progamare, pe care le-a învățat în garajul ei prăfuit și întunecat. Cum computerele nu mai aveau niciun secret pentru ea, a luat decizia de a se dedica producției muzicale.

Sonoritățile PAX (Paradise Auxiliary) sunt profund conectate la originile ei: sunete pur digitale, cu structuri dinamice și mereu surprinzătoare, combinând elementele retro cu cele puternic inovatoare.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *