Taxi si Delia lanseaza single-ul si videoclipul "Atat de trist"
2016-03-15 20:22:41

“Cele doua cuvinte”, “Stelele care cad”, “Esti iubibila” si “Pe aripi de vant”, “Da, mama”, “Gura ta” sunt piese care, cu siguranta, au fost fredonate de foarte multa lume. Ce se intampla cand doi artisti nonconformisti si cu milioane de vizualizari pe YouTube colaboreaza? Apare piesa “Atat de trist”, primul featuring Taxi si Delia.

“Delia este o artista de exceptie si suntem foarte onorati de aceasta colaborare. O sa sune ciudat, dar suntem foarte bucurosi ca a acceptat sa fie ‘atat de trista’ alaturi de noi”, declara Dan Teodorescu.

“Atat de trist este o piesa atat de frumoasa! Cand am auzit-o prima oara in versiunea demo, am ramas putin blocata, nu am reusit sa ma exprim imediat – atat de mult m-a marcat. Am asteptat cu nerabdare sa vada lumina YouTube-ului, sa ajunga mai repede la oameni, pentru ca sunt convinsa ca o sa-i atraga in poveste si ca se vor atasa de ea inca de la prima auditie. Atat de mult imi place si cum a iesit clipul, mi se pare ca transmite exact mesajul piesei. Este un clip sensibil si special! Dan e o minunatie de om si atat de tare ma bucur de aceasta colaborare!”, declara Delia.

O balada emotionanta, cu un mesaj desprins din povestile cotidiene, cu un El si o Ea si un dialog sincer si profund, piesa “Atat de trist” este compusa de catre Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. O poezie vizuala, in alb si negru, cu accente romantice, melancolice si metaforice, videoclipul este regizat de catre iRonic.

La inceputul anului, Delia a lansat single-ul “Gura ta”, in colaborare cu Deepcentral, care are in prezent peste 14 milioane de vizualizari si ocupa primele pozitii in topurile muzicale. Piesa “Atat de trist” este lansata cu 17 zile inainte de “Welcome to Deliria”, mega-concertul pe care artista il va sustine pe 2 si 3 aprilie la Sala Palatului.

De la participarea din anul 2000 de la Eurovision cu piesa ‘Luna’ si pana in prezent, in cei 17 ani de activitate muzicala, pe care ii aniverseaza chiar luna aceasta, trupa Taxi a surprins publicul cu numeroase hituri, mesaje sincere si inedite, cu videoclipuri emotionante, dar si savuroase, fie ca e vorba despre viata sociala si politica (“Strada mea cu-n singur bec”, “Criogenia salveaza Romania”), fie ca este vorba despre dragoste (“Jumatatea mea”, “Mi-e dor și doare”), iar abordarea Taxi este intotdeauna originala.

Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va invit cu mare placere sa urmarim impreuna clipul noului single, “Atat de trist”, un featuring Taxi si Delia.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *