Taxi aniversează 17 ani la Berăria H, pe 29 martie

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Pe 29 martie, în „Orașul cu chef de viață” concerteaza o trupă cu mare chef de cântat. Trupa Taxi aniversează 17 ani aducând cu ea o mare parte din hiturile lansate, umorul și ironia fină ce au devenit marca trupei.
Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe de pop rock din România, având la activ nenumărate hituri, numeroase premii, 8 albume, o participare la Eurovision chiar la început de carieră, concerte proprii în fața a mii de spectatori și videoclipuri care au scris istorie („Cele două cuvinte”, „NonStop”, „Ești iubibilă”).

Fie că e vorba despre viață socială și politică („Strada mea cu-n singur bec”, „Criogenia salveaza România”, „E criza!”), fie că e vorba despre dragoste („Jumătatea mea”, „Mi-e dor și doare”, „Te văd în toate femeile”), abordarea Taxi este întotdeauna originală.

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacșu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu sărbătoresc 17 ani de Taxi, împreună cu publicul, pe 29 martie, la Berăria H, un loc plin de chef de viață, ales special pentru acest concert aniversar.

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.

Biletele în presale au preţ redus până în ziua concertului, adică până pe 28 martie:
40 de lei – loc în fața scenei
30 de lei – acces general

În ziua concertului prețurile vor fi de:
50 de lei – loc în fața scenei
40 de lei – acces general

Biletele pentru show-ul Taxi se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Berăria H.

Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro

Acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să vă petreceţi o seară de neuitat alături de trupa Taxi, apoi vă aştept cu impresii. Enjoy!

00000005783-6938-800x800-n-04c8778c

Comentarii