Tara lanseaza videoclipul si piesa “Day and night”, produsa de Faydee

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Tara {focus_keyword} Tara lanseaza videoclipul si piesa "Day and night", produsa de Faydee Tara

Dupa colaborarea cu trupa italiana Spankers, Tara lanseaza single-ul “Day and night”, melodie compusa si produsa de catre artistul australian Faydee.

“Am o relatie de prietenie foarte stransa cu Faydee si intr-o zi a venit cu ideea sa-mi compuna o piesa. Mi-a aratat linia si instrumentalul, care mi-au placut foarte mult, asa ca am inceput sa lucram la ea. Am filmat clipul intr-un cadru romantic, insa rezultatul este unul destul de sexy, Florin Botea a realizat un contrast perfect intre rafinament si senzualitate. Sper ca piesa sa fie atat pe placul romanilor, cat si pe placul sustinatorilor mei din strainatate pentru ca, zic eu, are un sound international”, a declarat Tara.

Videoclipul a fost filmat la inceputul verii, intr-un cadru boem – Palatul Ghika din Caciulati, iar regia videoclipului este semnata de catre Florin Botea, cu care Tara a mai lucrat si pentru clipurile “Dreaming” si “Calling for love”.

Inainte de featuringul cu Spankers, Tara a colaborat cu Sonny Flame pentru piesa “Poc”, primul ei single cu versuri in limba romana. De atunci si pana in prezent, artista a sustinut numeroase concerte in tara si strainatate, in tari precum Turcia, Italia, si a avut o aparitie incendiara in revista Playboy.

Acestea fiind spuse, va invit sa urmarim impreuna clipul noului single al frumoasei blonde, Tara, “Day and night”, dupa care va astept cu pareri. Enjoy!

Comentarii