Tara Holtea lanseaza un nou single si videoclip: “Spune-mi”
2018-04-15 19:23:35

Tara Holtea, frumoasa cantareata cunoscuta pentru hitul “Missing you” ce a strans 15 milioane de vizualizari pe YouTube, lanseaza “Spune-mi”, alaturi de Cat Music. Piesa este produsa de catre Synthetic si este insotita de un videoclip regizat de tanara Issabela Szanto, aflata sub indrumarea NGM Creative.

“Acest proiect a reprezentat o provocare pentru mine, intrucat conceptul video si styling-ul au fost realizate de mine, prin urmare, mi-am pus o amprenta foarte mare asupra videoclipului. M-am inteles foarte bine cu Issabela, care este un regizor foarte talentat alaturi de care m-am completat de minune. Videoclipul este unul de imagine, un experiment fashion creativ pentru mine si sunt foarte multumita de rezultat”, a declarat Tara.

Odata cu lansarea noului clip, artista a inceput serios cariera in styling. Ea a mai lucrat in acest domeniu si pentru alte videoclipuri sau reclame si a participat ca stilista intr-o emisiune de transformari, alaturi de Ovidiu Buta. Pana in prezent, Tara a lansat piese precum “Easy ABC” si “Calling for love” si a colaborat cu artisti precum Liviu Hodor si Sonny Flame.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Spune-mi”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *