Tamaz lanseaza single-ul “Goala”
2016-07-22 21:02:56

Dupa ce Nicu Covaci i-a oferit propria chitara pe care sa exereze, iar apoi ca solist al trupei Phenomenon a castigat finala Nationala Global Battle of the Bands si a reprezentat Romania in finala Mondiala ce a avut loc la Londra, Tamaz reuseste sa se faca remarcat de producatorii din Romania si sa semneze cu Quantum Music, casa de productie ale carei baze au fost puse de catre interpreta Raluka.

Tamaz sustine ca este plin de speranta si ca experienta acumulata pana acum la Quantum Music reprezinta cea mai indrazneata provocare pe care a primit-o pana la varsta de 24 de ani: “Am tras tare aer in piept si am inchis ochii inainte sa filmam clipul melodiei. A fost o experienta pe care am trait-o, la intensitate maxima! Ar mai fi de spus ca, alaturi de mine, in videoclip, a fost o domnisoara absolut superba, in prezenta careia a fost destul de greu sa ma concentrez! Nu mai era mult si uitam si versurile melodiei! Le sunt recunoscator celor de la Quantum Music pentru tot ce fac pentru mine si as dori sa ii multumesc Ralukai pentru ca increderea acordata!”

Raluka, despre Tamaz: “Tamaz este unul dintre cei mai talentati artisti pe care i-am intalnit. Genul de artist in care cred total si pe care il incurajez si il sustin in tot ceea ce face!”

Corneliu Ursache, managerul lui Tamaz: „Foarte buna voce, timbru special si o prezenta mai mult decat placuta. Compozitor, producator, interpret. Reteta perfecta pentru o cariera de succes”

Piesa “Goala” este unul dintre cele mai curajoase debuturi muzicale care au avut loc in industria romaneasca. Melodia interpretata de Tamaz are un puternic impact emotional, intrucat transmite, prin versurile sale, dragostea adevarata si pasiunea care nu poate exista in absenta sentimentelor reale.

Piesa “Visele” este compusa de Tamaz si Andi Banica (compozitor Visele – Irina Rimes), iar productia muzicala este semnata de Seek Music – Zagga, Luk-Beats (productiile pentru “Pe Aripi de Vant”- Delia, “Falava” – Andra, “Ingerii au demonii lor” – Dan Bitman, Raluka – “Ieri Erai”, Irina Rimes – Visele, Antonia – “Gresesc”, “Save Me” – Listen Bee, piesa ce a luat disc de platina in Suedia).

Piesa Goala va putea fi ascultata pentru prima data in cadrul unui eveniment live, in 22 iulie a.c., la Bonton Palace, Soseaua Nordului, nr. 1.

Asadar, va invit cu drag sa urmarim impreuna clipul, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *