Tabara de Muzica pe Paralela 45 promite noi hituri
2015-07-09 19:01:44

tabara de muzica

In perioada 5-11 iulie, artistii, producatorii, compozitorii si textierii romani au acceptat provocarea lui Marius Moga de a-si uni din nou talentul si de a crea viitoare hituri in Tabara De Muzica de la Cheia.

Luandu-si inspiratia din experiente proprii, dar si din natura, artisti de top precum Marius Moga, Alexandra Stan, What’s Up, Adda, Elena Gheorghe, Shift, Liviu Teodorescu, dar si cei care au cunoscut de curand succesul, ca Nicoleta Nuca, Mira, Lori, Robert Toma, au completat echipa de producatori DeMoga Music, conturand in doar cateva zile peste 20 de linii melodice si idei de piese care promit sa fie hituri.

In editiile anterioare ale #TDM, desfasurate la Paltinis si la Alba Iulia, in studiourile amenajate in hoteluri, au fost scrise structure de piese, finalizate ulterior in hituri ca: “Atata timp cat ma iubesti” (Andra feat. Marius Moga), “Asa e dragostea” (Andra feat. Liviu Teodorescu), “Pe barba mea” (Marius Moga), “Miss Boboc” (Corina) etc.

Parteneri TDM 3 pe Paralela 45: Paralela 45, Vodafone, Pepsi, Noumax, DJ Superstore.

Va las sa vedeti cateva imagini foto de Tabara de Muzica si asteptam impreuna hituri dupa hituri de la indragitii artisti.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *