Syan Lion ne spune pe ritmuri reggae ce este "Muzica"
2017-09-03 19:18:42

Dupa colaborarea cu Mark One pentru “Draga mama”, piesa prezenta pe albumul acestuia, Syan Lion revine in atentia publicului cu al doilea single reggae al sau, “Muzica”. Prin acesta ne dovedeste inca o data, daca mai era nevoie, ca muzica poate fi ascultata indiferent de ritmuri, de starile prin care treci, cine esti, unde esti sau ce faci in acel moment. Pentru tine ce este muzica?

Pentru Syan Lion “Muzica” este nu doar titlul noului sau single, ci si un mod de a-si exprima gandurile, sentimentele si, mai ales, de a scoate in evidenta faptul ca oricine are nevoie de linistea pe care o poate dobandi ascultand-o.

“Muzica… unicul nostru medicament! Tine-o mereu aproape, indiferent de stil, are aceeasi limba(grai) ca in rai, acolo vorbesc ingerii, in muzica notele”, spune Syan Lion despre single-ul compus chiar de el, instrumentalul fiind realizat de catre Lion Riddims, cel mai bun producator reggae international.

Chitara se face auzita de catre artistul rap underground, E.R.U, baking vocal fiind Sonya Filip (Nya), iar piesa beneficiaza de un clip in regia lui Syan in colaborare cu John Diamond – Records, in care il putem observa pe artistul international reggae, Raphael.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Muzica”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *