SWANBOY MUSIC, o nouă casă de discuri
2019-10-15 12:58:08

SWANBOY MUSIC este mai mult decât doar o altă casă de discuri. Aceasta este o firma de management, distribuție și ilustrație muzicală, care se va angaja într-o mare varietate de proiecte muzicale, oferind servicii 360° artiștilor. Servicii 360° înseamnă gama completă de acțiuni din spatele unui artist, începând cu booking, management, distribuție în mediul online cât și offline, ilustrație, cât și producție muzicală și ajungând până la transport, promovare, reclamă sau chiar export în afara României. Totodată, firma va angaja în îndrumarea artiștilor oferind consultanță specializată în domeniul managementului artistic și producerea artiștilor muzicali.
Fiecare dintre noi (Matei, Andra, Alex, Irina și Nunu) lucrând în industria muzicală am ajuns împreună la concluzia că pentru a ajunge la un produs muzical finit este nevoie de o varietate de servicii care în momentul actual sunt limitate ca număr în România, iar segmentul muzical în care acestea activează este variat, însă nu acoperit complet.
SWANBOY MUSIC se va concentra pe satisfacerea acestei nevoi în special a stilului de Rock/Metal/Alternative, o zonă în care nu mai există nici o altă agenție în România care să ofere pachetul complet de servicii.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *