Surf Mesa și Madison Beer lanseaza piesa "Carried Away"
2021-02-13 17:37:51

Surf Mesa și Madison Beer celebrează euforia iubirii tinere în noul single, „Carried Away”, lansat astăzi de Astralwerks – tocmai la timp pentru Ziua Îndrăgostiților. Îmbătrânirea și îndrăgostirea pot arăta diferit în carantină, totuși duo-ul evocă esența atemporală a romantismului care rămâne neschimbată. Piesa incepe cu vocea rafinată și chitara acustică a lui Madison și se dezoltă pe parcurs, iar Surf Mesa o îmbogăteste cu straturi melancolico-eterice.

“„Carried Away” este despre fluturii din stomac pe care îi simți când întâlnești pe cineva nou și te îndrăgostești pentru prima dată”, explică Surf Mesa. „Colaborarea cu Madison a fost un vis. Sper că această melodie sa răspândească dragostea în aceste timpuri în care avem nevoie de ea mai mult ca niciodată.”

„Când scriu cântece despre dragoste”, spune Madison, „sunt adesea atrasă de urcușurile și coborâșurile și durerile iubirii ce pot rezulta dintr-o relație toxică. A fost revigorant să explorez cealaltă parte a dragostei pentru ‘Carried Away’, nervii emoțiilor pe care îi primești de la întâlnirea cu cineva și de starea de neliniste pe care o simti cand te îndragostești de cineva. Îi sunt atât de recunoscător lui Surf care a făcut ca întregul proces să fie atât de distractiv. ”

„Carried Away” vine dupa super hit-urile lansate de Surf Mesa, precum „ily (i love you baby)” cu Emilee și „Somewhere” cu Gus Dapperton. Recent certificat Platină de către RIAA, „ily (i love you baby)” a adunat aproape două miliarde de stream-uri pe platformele digitale. Single-ul a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Dance / Electronic Digital Song Sales și a ajuns pe locul 2 în top 40 US Radio Stations.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *