SurAustru duc povestea Negură Bunget mai departe alături de Bucovina la Det Open Air pe 11 mai la Arenele Romane
2018-04-25 00:13:22

Pe 11 mai 2018, Arenele Romane din Bucuresti vor gazdui prima editie a DET Open Air (DOA) prezentata de BUCOVINA. Aceasta este o idee experimentala, o reproducere a showului din fiecare an din iarna al trupei Bucovina de la Arenele Romane dar facut vara, gandita ca o incercare de a revigora scena metal romaneasca, prin identificarea unor posibile noi talente si scoaterea lor “mai in fata”, in cadrul unui eveniment de amploare. In presale biletele costa doar 50 de lei si se gasesc pe iabilet.ro

Primele nume confirmate alaturi de Bucovina in cadrul festivalului DET Open Air 2018 au fost Cenusa Soarelui, Damage Case, Linear Disorder si Machiavellian God. Aceste trupe au fost selectate de catre noi dupa ce am analizat toate propunerile primite.

Este momentul sa aflam inca un headliner alaturi de Bucovina, mai exact o mare surpriza: SURAUSTRU!

Din cenusa formatiei Negura Bunget, membri ai mai multor componente ce au activat sub aceasta titulatura vor debuta la Det Open Air sub un nou nume si un nou concept muzical si liric, menit sa duca propria poveste muzicala mai departe.

Sub numele SurAustru, acesta va fi primul show prezentat si totodata prima data cand trupa va prezenta propriile compozitii ce vor figura pe materialul de debut.

In componenta trupei ii regasim pe:

Stefan Zaharescu – voce
Tibor Kati – voce, chitara, keyboards
Corodan Ovidiu – bass
Petrica Ionutescu – instrumente traditionale
Mihai Florea – chitara Hoit – chitara
Nadaban Sergiu – tobe

DET Open Air 2018 este un festival initiat de catre Bucovina si METALHEAD, gandit ca un festival in aer liber axat pe promovarea numelor noi din scena de metal romaneasca. DOA2018 isi propune sa invite publicul care isi doreste un show Bucovina sa descopere trupe noi selectate de catre membri si pe care acestia considera ca merita sa le promoveze, oferindu-le ocazia de a canta intr-un eveniment de anvergura.

Biletele se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet dar si in ziua concertului la intrare in limita locurilor disponibile, la urmatoarele preturi:

– Presale – 50 lei pana pe 11 mai
– La intrare – 60 lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la un eveniment Tara de Sus si METALHEAD, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *