"Suicide Squad" tot mai aproape de Romania!
2016-06-22 15:07:06

Premiera mult asteptatului film, “Suicide Squad”, programata pentru data de 5 august in Statele Unite dar si in Romania, urmeaza lansarea soundtrack-ul oficial ce reuneste artisti precum Ty Dolla $ign, Imagine Dragons si multi altii.

Anticipand premiera filmului, pe data de 24 Iunie, Atlantic Records da start precomenzilor pentru soundtrack-ul oficial o data cu lansarea videoclipului pentru primul single de pe album, “Heathens” al trupei Twenty One Piliots. In aceeasi perioada va fi lansata si piesa “Sucker For Pain”, Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons cu Logic si Ty Dolla $ign (Feat. X Ambassadors) insotita de un videoclip senzational!

Albumul “Suicide Squad” este la fel de nonconformist precum filmul, continand piese ale unor dintre cei mai apreciati artisti ai momentului. Action Bronson si Dan Auerbach (Black Eyed Peas), Skrillex si Rick Ross, Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes precum si Panic! At The Disco (care au inregistrat in exclusivitate o reinterpretare de senzatie a legendarei piese “Bohemian Rhapsody” a celor de la Queens) sunt cateva din numele si vocile ce se regasesc pe acest soundtrack. Lista este completata de piese clasice precum a celor de la War and Creedence Clearwater Revival, Eminem cu “Without Me”, dar si cover-ul “I Started A Joke” a trupei ConfidentialMX care a fost prezenta in trailer-ul filmului, castigand titlul de cel mai vizionat trailer din 2015 cu peste 136 milioane de vizualizari.

Albumul a fost produs in studiourile Atlantic Records, de catre detinatorulul premiului Grammy, producatorul Kevin Weaver (Furious 7, Broadwalk Empire, The Fault In Our Stars, CREED, Girls Albumul 1&2, True Blood).

“Suicide Squad”

“Suicide Squad” este unul dintre cele mai asteptate filme cu supereroi din aceasta vara. Filmul este o ecranizare a Comics-urilor DC despre o echipa de anti-eroi, cu acelasi titlu.

Agentia guvernamentala secreta “Task Force X”, condusa de Amanda Waller, recruteaza detinuti periculosi cu super puteri sa lupte impotriva unui dusman puternic si necunoscut care ameninta viitorul linistit al omenirii. Ei sunt angajati in schimbul unor pedepse reduse si conditii mai bune de detentie.

Dupa scenariul si regia lui David Ayer, in lista actorilor se regasesc: Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola David, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnouye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood si Cara Delevingne.

Acestea fiind spuse, va invit sa vedem trailerul filmului “Suicide Squad”, apoi va astept cu pareri. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *