Suferi dupa o despartire? Atunci trebuie sa vezi videoclipul piesei lui Sam Smith, "Dancing With A Stranger"
2019-01-29 17:34:27

Sam Smith si Normani lanseaza clipul piesei “Dancing With A Stranger”, regizat de Vaughan Arnell, cel care a lucrat in trecut cu artisti precum James Blunt si George Michael. Pe scurt, videoclipul ii ilustreaza pe cei doi artisti, Sam Smith si Normani, in 2 planuri separate insa simultane, in care fiecare se confrunta cu sentimentele dezamagirii si neajunsului, rezultate in urma despartirii.

Piesa “Dancing With A Stranger” a fost lansata la inceputul lunii ianuarie si deja a strans peste 80 milioane de ascultari la nivel global. Revista Rolling Stone a integrat piesa in topul melodiilor pe care TREBUIE sa le stii, descriind-o “delicios de retro” si nemaipomenita la nivel de emotie, prin felul in care reuseste sa surprinda situatia in care cauti sa scapi de o fosta iubire apeland la o persoana noua, care excita. Toate publicatiile de specialitate precum Idolator, Entertainment Weekly si Billboard au declarat piesa “Dancing With A Stranger” imnul perfect al despartirilor.

Piesa este prima lansare a lui Sam Smith in anul 2019 si succeda succesul single-ului “Promisses”, feat. Calvin Harris. Sam Smith se pregateste pentru prestatia pe care o va sustine in cadrul galei BRIT Award, alaturi de Calvin Harris, unde, de altfel, este nominalizat la categoria “British Male Solo Artist”. Pana in prezent, Smith a strans in palmaresul sau 4 premii Grammy, un Oscar, un Glob de Aur si 3 premii Billboard.

De la lansare si pana acum, albumul sau de debut, din 2014, “In The Lonely Hour”, a vandut peste 20 milioane de unitati la nivel international. De asemenea, cel de-al doilea album, “The Thrill Of It All”, a debutat pe locul 1 in topul Billboard 200 si a condus topurile muzicale din UK, Irlanda, Noua Zeelanda, Norvegia, Suedia, Olanda si Belgia. Revista Rolling Stone, in urma albumului “The Thrill Of It All”, l-a numit pe Sam Smith “unul dintre cei mai puternici si expresivi artisti ai generatiei sale”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *