Suede lanseaza un nou album, "Night Thoughts"
2016-01-20 17:05:38

Suede isi vor lansa cel de-a saptelea album din cariera pe 23 ianuarie. “Night Thoughts” vine la trei ani dupa precedentul disc, “Bloodsports” (2013).

Este un disc “classic Suede”, trupa ce a dus brit pop-ul catre o alta dismensiune la inceputul anilor ’90.

Temele abordate sunt specifice: viata, moarte, iubire, disperare, agonie si, uneori, extaz. Cu toate acestea, cele 12 piese incluse pe Night Thoughts iti dau senzatii noi si te fac sa intri mai adanc, simultan, in trecutul, prezentul si viitorul personal. Toate intr-un echilibru aproape de perfectiune.

The Independent i-a acordat 4 stele din 5, intr-un recenzie, caracterizandu-l “poate cel mai bun album Suede de pana acum”. Trupa nu este straina de astfel de performante. Albumul de debut (“Suede”, 1993) a castigat, printre altele, un Mercury Prize, iar “Dog Man Star” (1994) a fost plasat in 2013 de catre NME Magazine pe locul 31 in topul celor mai bune 500 de albume din toate timpurile.

Nights Thoughts a avut parte de o pre-lansare spectaculoasa, la Roundhouse, in Londra, in luna noiembrie a anului trecut: nu doar ca Suede a cantat live noul material discografic in intregime, dar show-ul a inclus si un scurt metraj special creat pentru acest album de catre fotograful Roger Sargent. Filmul Night Thoughts se regaseste in format DVD, pe editia deluxe a noului album Suede.

Sambata, 23 ianuarie, de la 9 seara, in Club Control, puteti asculta in intregime Night Thoughts, cu sprijinul Roton Music (unic licentiat Warner in Romania), iar de la 10, mai mult brit-pop intr-o editie speciala Ground Control w. Leo.

“Night Thoughts” va putea fi achizitionat din magazinele de specialitate, incepand cu saptamana viitoare.

Pentru mai multe detalii despre eveniment puteti da click aici. Va astept sa-mi spuneti parerile voastre despre noul album, “Night Thoughts”.

Tracklist:

When You Are Young
Outsiders
No Tomorrow
Pale Snow
I Don’t Know How To Reach You
What I’m Trying To Tell You
Tightrope
Learning To Be
Like Kids
I Can’t Give Her What She Wants
When You Were Young
The Fur & The Feathers

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *