„Sube el volumen": Elena Ionescu lanseaza un nou single cu ritmuri caliente
2019-07-04 17:43:15

Elena Ionescu lanseaza „Sube el volumen”, o piesa exotica, cu versuri in limba spaniola si influente latino & trap. „Sube el volumen” este compusa de „LiToo” Carlos P, impreuna cu „Cisa” Andrea Colussi si Roland Kiss in studiourile HaHaHa Production si este insotita de un videoclip vibrant, sexy si dinamic, in regia lui Silviu Mindroc.

„Dupa multe incercari de a gasi o piesa asa cum imi doream, cu influete latino si cu o super energie, am avut placerea sa colaborez cu Serban Cazan alaturi de care mai lucrasem atunci cand eram impreuna cu Mandinga si astfel am reluat colaborarea cu HaHaHa Production. Acolo l-am intalnit si pe talentatul Carlitos aka LiToo. Este prima piesa care ma reprezinta in totalitate. «Subem el volumen» este un single fresh, de vara, cu energie pozitiva, care te indeamna sa cresti volumul oriunde ai fi, ca sa te distrezi si sa te simti bine!”, declara Elena Ionescu.

Dupa ce a lansat alaturi de Mandinga piese de succes precum „Zaleilah”, „Adrenalina” si „Ce poveste”, Elena Ionescu a colaborat cu artisti ca Puya, Mahia Beldo, Glance si Mihai Chitu pentru „Scandalos”,”Spune-i”, “Ploaia si focul” si „Dupa ani si ani”, single-uri care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *