Sub Focus și Wilkinson lansează single-ul „Illuminate"
2019-09-13 15:34:36

Două dintre cele mai mari nume ale genului drum and bass, Sub Focus și Wilkinson, și-au unit forțele pentru o colaborare inedită, care va încinge atmosfera și anima scena celor mai mari festivaluri ale lumii.

Single-ul „Illuminate” succedă prestația celor doi în cadrul Radio 1 Big Weekend și show-urile incediare semnate Sub Focus și Wilkinson, ce au electrizat ediția din 2019 a festivalului Glastonbury.
„Illuminate” vine după dubla lansare a materialelor „Solar System” și „Siren” de la Sub Focus. O altă colaborare recentă este aceea dintre Sub Focus și Dimension pentru single-ul „Desire”, ce a ocupat săptămâni întregi prima poziție în BBC Radio 1 A-list și a generat 30 de milioane de ascultări. Demonstrându-și versatilitatea în nenumărate rânduri, Sub Focus a remixat și piese celebre, precum „Mother Tongue” a trupei Bring Me The Horizon.

Wilkinson și-a consolidat renumele și reputația în ultimii 4 ani, reușind să fie o prezență indispensabilă peisajului muzical internațional, dar și capul de afiș al celor mai mari festivaluri ale lumii. „Afterglow”, unul dintre hit-urile semnate Wilkinson, înregistrează peste 68 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat poziții fruntașe în clasamentele muzicale internaționale.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *