Sub Focus lansează materialele „Solar System" și „Siren"
2019-07-26 20:55:41

Sub Focus, grupul muzical pionier al genului drum and bass, își încântă fanii cu o dublă lansare și prezintă materialele „Solar System” și „Siren”.
Ilustrând două nuanțe din spectrul drum and bass-ului, acest dublu-single a fost așteptat de către fanii din toată lumea. Sub Focus este renumit pentru incendiarele show-uri live, care pot fi catalogate drept un act artistic complex, ce include diverse piese, precum celebrele „Tidal Wave” sau „Rock It”, dar și cele mai noi lansări ale grupului.
Colaborarea recentă dintre Sub Focus și Dimension pentru single-ul „Desire” a ocupat săptămâni întregi prima poziție a BBC Radio 1 A-list și a generat 30 de milioane de ascultări. Demonstrându-și versatilitatea în nenumărate rânduri, Sub Focus a remixat de curând și piesa „Mother Tongue” a trupei Bring Me The Horizon.
Lansarea materialelor „Solar System” și „Siren” vine la jumătatea turneului de vară susținut de Sub Focus în toată lumea. Fanii genului, dar și toți cei care vor să ia parte la experiența unui spectacol de neuitat pot să vadă Sub Focus vineri, 2 august, în cadrul festivalului Untold.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *