Studio Affairs lansează clipul single-ului "Get Lost With Me" feat. Joshua Ziggy
2017-10-03 20:43:47

Studio Affairs revine cu videoclipul single-ului “Get Lost With Me”, piesă cu un sound fresh. Studio Affairs este un proiect de muzică dance electronică din România, format din DJ și songwriter Alex Mish și Adrian Funk. După ce au lansat mai multe remixuri în 2016, cei doi au început să lucreze la piesele proprii.

Piesa „Get Lost With Me”, care sâmbătă, 30 octombrie, a fost difuzată la radio BBC, la rubrica „Introducing track of the night/day” este, după cum spun cei doi artiști, „colorată și veselă, cu vibe-ul nostru pozitiv, un featuring foarte bun cu Joshua Ziggy, un artist talentat pe care îl apreciem. Melodia vorbește despre doi oameni care se confruntă cu problemele vieții de zi cu zi, dar odată ce se întâlnesc, își doresc să depășească aceste probleme împreună”, au declarat Studio Affairs.

Remixurile anterioare făcute de Studio Affairs pentru Carla’s Dreams, Irina Rimes și Vanotek se aud în cluburile din toată țara.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să urmărim împreună clipul piesei “Get Lost With Me”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *