“Strada Buzesti” este cea recenta lansare a Domnului Dani

“In pustietatea dinspre piața Matache pana la McDonalds Rock N Roll, tancurile care treceau prin mirosul de peste stricat și pisicile urate faceau tabloul sa para unul demn de cântat” – Domnul Dani despre “Strada Buzesti”

Dl. Dani isi imparte timpul intre doua scene: cea muzicala si cea a teatrului. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica in 2014, si si-a adaugat in portofoliul roluri in piese de teatru, aparitii in emisiuni si reclame TV, seriale si filme.

In 2018, Dani a participat la “Nocturn”, proiectul lui Carla’s Dreams format din o serie de clipuri despre relatii care s-au terminat prost, unul dintre clipuri strangand 30 de milioane de vizualizari pe YouTube si ajungand hit-ul primei jumatati a anului.

In 2019, Dani a fost unul din personajele principale in serialul “Profu”, adaptarea serialului german “Der Lehrer”, transmis pe PRO TV.

Tot in 2019, domnul Dani a lansat impreuna cu trupa “Dl. Goe” albumul lor de debut, “Tineri, Sambata, Dumininca”. Albumul este un concept la care trupa a contribuit alaturi de zece actori  pentru a picta o poveste despre un “Goe modern”, care si-a inghetat anul la Spiru Haret si lucreaza la Mega Image. Toate aceste evenimente au loc in ultimele 3 zile din saptamana si, la fel ca o piesa de teatru radiofonic, este prezent si un deznodamant pe care il veti afla din album. Pe langa perioada desfasurarii povestii, titlul albumului mai reprezinta  si inceputul programarii noastre de a fi liberi si tineri doar in weekend.

Pareri?

Comentarii