Sting si Shaggy lanseaza single-ul „Don't Make Me Wait"
2018-01-25 17:10:38

Anul 2018 aduce cu sine o colaborare neasteptata intre Sting, legenda muzicii rock, si cunoscutul interpret de reggae, Shaggy. Single-ul „Don’t Make Me Wait”, nascut prin asocierea celor doi artisti internationali, este o combinatie surprinzatoare de sunete caraibiene, menite sa trezeasca toate simturile ascultatorilor.

„Don’t Make Me Wait” este primul single extras de pe albumul intitulat „44/876″, album ce marcheaza colaborarea dintre Sting si Shaggy si elogiaza dragostea profunda a celor doi artisti pentru muzica, spiritul vibrant al oamenilor si al culturii jamaicane.

Sting si Shaggy s-au cunoscut prin intermediul lui Martin Kierszenbaum, managerul lui Sting, iar colaborarea s-a concretizat imediat dupa ce Sting a auzit o noua piesa la care Shaggy lucra. Planul initial a inclus doar lansarea track-ului „Don’t Make Me Wait”, insa compatibilitatea artistica dintre cei doi a facut ca versurile si liniile melodice sa curga si ,in acest fel, asa a luat nastere un intreg album, care urmeaza a fi lansat in luna aprilie a acestui an.

Sting si Shaggy au scris si inregistrat impreuna timp de cateva saptamani in New York, aducand la viata muzica ce combina ritmuri caraibiene, moderne si traditionale, cu energia specifica genurilor pop si rock.

Celor doi li s-au alaturat in studio muzicieni si compozitori din Jamaica si New York – Robbie Shakespeare, Dwayne „iLLwayno” Shippy, Shane Hoosong, Machine Gun Funk, Patexx, Tyrantula, dar si chitaristul lui Sting, Dominic Miller. Aceste sesiuni au fost produse de Sting International, care a mai colaborat in trecut cu Shaggy pentru hit-uri globale precum „Boombastic” si „It Wasn’t Me”.

Sting si Shaggy au interpretat noul single, „Don’t Make Me Wait”, in fata a 20.000 de fani din Kingston, Jamaica, in cadrul concertului caritabil „Shaggy and Friends”. De asemenea, cei doi au filmat si videoclipul single-ului, ce are actiunea plasata in inima capitalei Jamaicai, videoclip regizat de Gil Green.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa ascultam impreuna piesa “Don’t Make Me Wait”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *