Stiliști de top se vor ocupa de imaginea Iulianei Tudor, la Cerbul de Aur!
2018-08-28 19:19:38

Pregătirile pentru Cerbul de Aur 2018 sunt pe ultima sută de metri. Ultima seară a mult așteptatului eveniment este una dedicată Folclorulul românesc autentic, dar și reinterpretărilor moderne. Pornind de la această temă, vedeta TVR 1, Iuliana Tudor, a ales să-și surprindă publicul și prin ținutele pe care le va purta cu aceasta ocazie.

Așadar, pentru prima parte a serii, designerul Cristina Săvulescu a creat o rochie spectaculoasă, gândită special pentru Iuliana Tudor.

Pentru partea a doua, publicul TVR şi spectatorii din Piața Sfatului Brașov vor fi martorii unui spectacol eclectic în care se vor regăsi teme muzicale folclorice extrem de cunoscute, în variante reinterpretate de Damian Drăghici și Alex Calancea Band, alături de Orchestra “Lăutarii” din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Aici, Iuliana Tudor va purta o ținută realizată de stilistul Madena Pasăre, în colaborare cu designerul Rhea Costa.

Echipa de profesioniști responsabili de imaginea Iulianei Tudor este completată de: Georgiana Semen, care face parte din echipa hair stilistului Cristi Pascu, și make-up artist Marga Ianăș, o doamnă a cărei carieră în domeniul machiajului este strâns legată de istoria cinematografiei românești și a Televiziunii Române.

“Va fi o experiență muzicală inedită așa cum v-am obișnuit atâția ani și la “O dată-n viață”, folclorul fiind îmbrăcat în aranjamente muzicale noi. Vă aștept cu drag pe 2 septembrie, de la ora 20.30, pe TVR 1″, spune vedeta TVR.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *