Stephany lanseaza single-ul “Un nou inceput”, insotit de videoclip
2016-02-16 15:47:44

Frumoasa, talentata si cu o voce de invidiat, Stephany prezinta „Un nou inceput”, noul ei single si videoclip.

Cine spune ca dragostea nu are varsta, are mare dreptate. Atunci cand arunca cu sageti, pe Cupidon nu prea il intereseaza cati ani ai. Daca el a gasit perechea perfecta, nimic altceva nu mai conteaza. Este si cazul lui Stephany, care la doar 16 ani traieste o poveste emotionanta de dragoste, alaturi de iubitul ei. Desi au intalnit multe obstacole, sentimentele au fost mai presus, inspirand noul ei single, “Un nou inceput”.

Piesa si videoclipul, redau in detaliu principiile de iubire ale tanarului cuplu. Cei doi indragostiti nu cred in sfarsit, ci intr-un nou inceput: “Noi credem ca ceea ce Cupidon a tintit, nu se va termina niciodata. Se va transforma tot intr-o poveste de iubire, dar cu alt inceput si sub alta forma!”, a spus Stephany.

“Un nou inceput” poarta amprenta UnderClover Studio, iar videoclipul este creatia lui Ionescu Alin, un tanar si talentat regizor, care a reusit sa evidentieze mesajul piesei prin jocul de cadre trecut – prezent.

“La filmarile videoclipului a fost foarte tare. Am ras mult cu Ionescu Alin si asa am reusit sa infruntam si frigul de afara. Am tras o raceala zdravana dupa, dar s-a meritat, deoarece rezultatul, dupa cum vedeti, este pe masura. Pentru Cătă a fost o experienta noua (e prima data cand s-a aflat in fata unei camere), dar s-a descurcat si s-a simtit si el foarte bine, integrandu-se repede in echipa Red Clover. Stati pe aproape, pentru ca surprizele nu s-au terminat!”, a completat Stephany.

Stephany se pregateste de mica pentru o cariera artistica, canta inca de la varsta de 6 ani si a castiga peste 50 de trofee la Festivalurile muzicale din tara. Primii pasi in actorie i-a facut alaturi de Maestrul Dumitru Lupu care i-a oferit un rol intr-un film muzical pentru copii “Padurea albastra”. A avut 2 reprezentatii pe scena Operei comice pentru copii, din Bucuresti si pana la varsta de 15 ani a avut onoarea sa joce alaturi de nume sonore ale teatrului romanesc: Jean Constantin, Nelu Balasoiu, Ileana Sipoteanu, Florin Pretorian, Gabriel Dorobantu.

Stephany imbina cu succes cursurile de canto cu cele de actorie, fiind eleva in clasa a Xa la Colegiul National de Arte Dinu Lipatti. Cu siguranta va veti indragosti de vocea lui Stephany, asa ca nu uitati sa-i dati Like, fb.com/ stephanymusicofficial, pentru a afla ce concurs pregateste cu ocazia lansarii noului single.

Asadar, haideti sa urmarim impreuna videoclipul noului single al frumoasei Stephany, “Un nou inceput”, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *