Stefflon Don lanseaza piesa „Pretty Girl” feat. Tiggs Da Author
2018-08-11 11:06:53

Stefflon Don lanseaza piesa „Pretty Girl” feat. Tiggs Da Author, care este disponibila pe toate platformele digitale si vine insotita de un videoclip surprinzator. „Pretty Girl” este extrasa de pe noul material pe care Stefflon il va lansa pe 17 august, „Secure”, material ce va contine colaborari cu artisti precum DJ Khaled si Future.

„Pretty Girl” reprezinta inca un pas inainte pentru cariera artistei britanice, care se apropie cu pasi repezi de un succes international fenomenal, mai ales datorita farmecului adus de muzica rapper-ului britanico-tazmanian, Tiggs Da Author. Noua piesa reda cu fidelitate ritmurile puternice ale muzicii dancehall, insa Stefflon tine sa adauge si elemente neasteptate, reusind astfel sa creeze reteta unui veritabil hit.

„A fost o nebunie sa lucrez cu Tiggs Da Author si sa dam impreuna viata piesei . Este 100% un hit de vara.” – Stefflon Don

„Pretty Girl” pare sa fie creata pentru a face cel putin atatea furori precum „Calypso” (colaborarea lui Steff cu Luis Fonsi). De asemenea, artista continua sa isi surprinda fanii – aceasta va fi prima femeie din U.K. care va aparea in „XXL annual Freshman List”.

Anul trecut, Stefflon s-a dedicat total carierei sale, bucurandu-se de o ascensiune rapida si a reusit sa devina cunoscuta drept unul dintre cele mai mari tinere talente. De la castigarea premiului Best Female at the MOBO Awards si al Best Newcomer la editia de anul acesta a premiilor NME, Stefflon a fost nominalizata si pentru un The Brits Critics Choice Award. Stefflon Don a intrecut orice asteptare odata cu lansarea „Ding-A-Ling” feat. Skepta, dar si cu single-ul „Hurtin Me”, care au cunoscut un succes fenomenal. Inca de la inceputul carierei, Stefflon a lansat hit dupa hit, lucrand impreuna cu artisti de top – „Senseless” feat. Jax Jones, „Instruction” feat. Demi Lovato si remix-ul lui Sean Paul pentru „Hurtin Me”, care i-a adus lui Stefflon recunoastere si i-a garantat debutul in cadrul emisiunii „The Late Night Show” cu James Corden.

Artista continua sa surprinda si prin numarul incredibil de stream-uri globale – 320 de milioane pana in acest moment si peste 180 de milioane de vizualizari pe YouTube. A devenit o certitudine faptul ca Stefflon a luat cu asalt intreg peisajul muzical.

Puteti asculta si descarca piesa aici. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *