Stefan Banica lanseaza un nou single cu videoclip: “Pana la cer”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

In videoclip, rolul lui Stefan Banica din perioada adolescentei este jucat chiar de baiatul artistului, Radu-Stefan Banica.

Single-ul “Pana la cer” este compus de Stefan Banica (muzica si versuri) si este cel mai nou extras de pe cel de-al 16-lea album de autor – „Picat din Luna” – din cariera impresionanta a lui Stefan Banica.
Pentru vanzarile albumului „Picat din Luna”, Stefan Banica a primit Discul de Aur in cadrul concertelor de Craciun de la Sala Palatului, in decembrie 2018.

{focus_keyword} Stefan Banica lanseaza un nou single cu videoclip: "Pana la cer" 68aad303 3a23 4838 a41a 821a55631110

„Povestea cantecului “Pana la cer” e inspirata dintr-o intamplare reala, pe care am trait-o in adolescenta, iar actorul care ma joaca pe mine in videoclip, la varsta de atunci, nu este altul decat fiul meu, Radu-Stefan, de care sunt mandru, pentru ca s-a descurcat excelent. E emotionant pentru noi si ma bucur ca am filmat acest clip impreuna. Radu-Stefan apare in videoclip alaturi de o colega de-a lui, de la clasa de actorie, Ioana Panainte, o fata foarte talentata. Sper sa va placa piesa si videoclipul.”– a declarat Stefan Banica.

Noul single, “Pana la cer”, se va regasi in playlist-ul concertelor “Te iubesc, femeie!”, pe care Stefan Banica le va sustine in luna martie, cu ocazia Zilei Femeii:

3 martie – TIMISOARA (Sala Sporturilor „Constantin Jude”, ora 19)
5 martie – CONSTANTA (Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:30)
7 martie – BUCURESTI (Circul Metropolitan Bucuresti, ora 19:30).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti artisti romani, reprezentand un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

Videoclipul piesei „Pana la cer” poate fi urmarit mai jos, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

Comentarii