Stefan Banica lanseaza single-ul si videoclipul "Sa zbor"
2018-04-20 13:57:14

Stefan Banica lanseaza single-ul & videoclipul „Sa zbor”, una dintre cele mai frumoase si emotionante piese de dragoste, ce se regaseste pe albumul „Picat din Luna”, material discografic aparut pe piata in toamna anului trecut. Muzica si versurile cantecului „Sa zbor” ii apartin lui Stefan Banica. De asemenea, Stefan Banica este compozitorul si producatorul intregului album “Picat din Luna”.

„Cand am compus piesa, am avut un sentiment de eliberare din mintea mea si de aceea am intitulat-o . E o balada despre doua suflete-pereche, care nu au nevoie de spatiu sau timp ca sa se intalneasca. Ele sunt impreuna in fiecare viata pe care o traiesc. Sper sa va faca placere sa ascultati acest cantec”, declara Stefan Banica.

Piesa „Sa zbor” a fost inclusa pe albumul „Picat din Luna”.

“Picat din Luna” este al 16-lea album de autor din cariera impresionanta a lui Stefan Banica si surprinde printr-un cumul de emotii, printr-o varietate de stari si trairi. Pe album pot fi descoperite cantece de facturi diferite: de la rock’n’roll si balade pop-rock, pana la piese pline de umor sau ritmuri de vals si bossa nova.

Stefan Banica este singurul artist roman care sustine anual doua productii muzicale de anvergura, ambele inregistrand cea mai mare longevitate in peisajul muzical romanesc: celebrul concert de Craciun (16 ani neintrerupti de existenta) si concertele din luna martie, dedicate Zilei Femeii (ce s-au desfasurat pentru al 8-lea an consecutiv).

Cu o cariera impresionanta, de peste 30 de ani, in muzica, film, teatru si televiziune, Stefan Banica este unul dintre cei mai iubiti si complecsi artisti romani si reprezinta un adevarat brand in showbiz-ul din Romania.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Sa zbor”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *