Ștefan Banică lansează “Gură, taci!”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

stefan banica 1 {focus_keyword} Ștefan Banică lansează "Gură, taci!" stefan banica 1

Ştefan Bănică lansează astăzi un nou single, însoţit de un videoclip – “Gură, taci!” – ce a fost precedat de o campanie cu acelaşi nume, derulată timp de două săptămâni în mediul online, pe Youtube şi pe pagină să de facebook: www.facebook.com/StefanBanicaOfficial. În cadrul acestei campanii, lui Ştefan Bănică i s-au alăturat persoane publice, prieteni şi colegi, din mai multe domenii de activitate.

“Gură, taci!” este o prima piesă dintr-un proiect mai mare, pe care Ştefan Bănică îl pregăteşte în colaborare cu Ha Ha Ha Production şi MediaPro Music.

“Totul a pornit de la o glumă pe care o făceam cu un amic de-al meu şi ziceam: dacă m-aş porni eu să spun ce ştiu …, dar mai bine: gură, taci! De la o joacă a devenit un cântec în toată regula. Tu îi vorbeşti inimii, îi spui ce simţi, dar mintea îţi ordona “gură, taci!”, lucru care ni se întâmplă tuturor în viaţă de zi cu zi. “Gură, taci!” poate avea foarte multe sensuri, mai ales în contextul actual politic, social, monden etc. Piesa e veselă, plină de ritm şi energie. Iar videoclipul a fost una dintre cele mai relaxante filmări din ultimii ani, ne-am distrat toţi. Mulţumesc tuturor colegilor şi prietenilor mei din teatru, film, muzică, sport, televiziune, care au participat la campania online #GuraTaci. Sper să va placă noul meu cântec! Dacă nu, “gură, taci!”, a spus Ştefan Bănică.

Lansarea noului single Ştefan Bănică -“Gură, taci!” va aduce cu sine şi derularea unui turneu naţional cu acelaşi nume, care va cuprinde 8 oraşe: Galaţi (29 octombrie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Constanţa (30 octombrie, Casă de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (11 noiembrie, Filarmonica “Banatul”), Craiova (12 noiembrie, Sala Sporturilor), Braşov (17 noiembrie, Sala Patria), Bacău (18 noiembrie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”), Iaşi (19 noiembrie, Sala Sporturilor) şi Suceava (20 noiembrie, Casă de Cultură a Sindicatelor).

Toate concertele vor începe la ora 19:30, iar biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro.

Vă las să urmăriți mai jos videoclipul Ştefan Bănică – “Gură, taci!”, după care vă aștept cu păreri. Enjoy!

Comentarii