Stefan Banica anunta al patrulea concert la Sala Palatului, dupa ce primele trei sunt Sold Out
2018-11-20 15:23:15

Ca urmare a cererii foarte mari din partea publicului si fiind deja epuizate biletele la primele trei concerte de Craciun anuntate la Bucuresti, Stefan Banica va suplimenta numarul show-urilor de la Sala Palatului si va sustine si al patrulea concert de Craciun, pe 13 decembrie.

Pe 13, 14, 15 & 16 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului, publicul va avea ocazia de a intra in atmosfera magica a Craciunului si de a petrece alaturi de Stefan Banica si trupele sale, Rock’n’Roll Band & The 50’S, patru seri pline de emotie, bucurie si energie. Cantece de Craciun, hituri marca Stefan Banica, invitati-surpriza, decoruri de poveste – vor crea o atmosfera de neuitat.
Dupa 17 ani de traditie neintrerupta, Stefan Banica ramane singurul artist din Romania care sustine anual cel mai mare numar de concerte de anvergura la Sala Palatului, atingand cifre record pentru Romania, ca numar de concerte sustinute si ca numar de spectatori:

67 de concerte de Craciun din 2002 si pana in prezent;
peste 340.000 de spectatori doar la show-urile de Craciun;
Record neegalat in Romania: 7 concerte sold out sustinute 7 zile consecutiv la Sala Palatului;
Cea mai longeviva si complexa productie muzicala romaneasca.
Concertul de Craciun Stefan Banica inseamna o echipa de peste 150 de oameni, o munca sustinuta, care incepe cu cel putin sase luni inaintea evenimentelor din decembrie; o productie grandioasa care a devenit un adevarat reper in showbiz-ul romanesc si care a deschis drumuri si pentru alti artisti romani.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Sălii Palatului, stația de metrou Unirii 2 și online pe vandbilete.ro, eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, blt.ro, bilete.salapalatului.ro, myticket.ro, entertix.ro Info: 0722.408.143, 0745.171.770.

Dupa concertele de la Sala Palatului, Stefan Banica va sustine, pentru al treilea an consecutiv, concertul extraordinar de Craciun la Cluj Napoca: 19 decembrie, la Sala Polivalenta, ora 19:30.
Stefan Banica este un artist complet, care a atins recorduri de neegalat intr-o cariera de peste 30 de ani in muzica, teatru, film si televiziune. Show-urile sale, ce-i poarta amprenta inconfundabila, sunt unice in industria muzicala din Romania.

Va invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *