Station 4 - Ocupat (single nou)
2015-02-11 11:35:02

După ce Eric Turner, celebrul compozitor al piesei “Written in the Stars”, și-a exprimat bucuria într-un teaser video, pentru faptul că a lucrat cu echipa Mango Records și cu trupa Station 4, a venit și momentul ca publicul să vadă rezultatul final al acestei frumoase colaborări.

Mult așteptatul single al băieților de la Station 4, numit “Ocupat”, se lansează azi, punând capăt așteptării fanilor trupei care și-au exprimat dorința de a asculta cât mai repede piesa, prin numeroase mesaje private pe rețelele de socializare.

Eric Turner, cunoscut în special pentru piesa “Written in the stars”, compusă pentru rapperul Tinie Tempah, dar și ca solist al trupei Street Fighting Man, a lucrat la piesa “Ocupat” alături de Mihai Gruia, Dorian Oswin și Mellina.

Versurile piesei “Ocupat” poartă semnătura lui Vescan, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați rapperi din România. De asemenea, Vescan și-a pus amprenta și pe textul și povestea piesei cu cel mai puternic mesaj al anului 2014: “Poză de album”, pe care Mellina o cântă alături de el.

“Am înregistrat noua piesă într-o singură zi, ceea ce înseamnă că ni s-a potrivit perfect și ca structură și ca stare. Ne place mult noul nostru single, iar faptul că am avut ocazia să lucrăm cu un compozitor celebru, așa cum e Eric Turner, ne bucură foarte tare. Trupa noastră a devenit foarte unită în ultima vreme, mai ales de când îl avem și pe Aron alături de noi. Ne petrecem foarte mult timp împreună, ieșim în timpul liber, nu suntem doar colegi de trupă, ci și prieteni buni”, au declarat băieții de la Station 4.

Vă place noul single al celor patru băieți de la Station 4, Tudor Alexandru , Constantin Axinte Amza , Andrei Serban și Adrian Aron, “Ocupat”?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *