„Stați acasă": Mesaj de interes public transformat într-o piesă cool de către Hyenas
2020-04-16 21:26:44

În această perioadă critică în care distanțarea socială este mai mult decât necesară, Cat Music împreună cu Hyenas au transformat mesajul președintelui Klaus Iohannis într-o melodie destinată tinerilor din România și nu numai. România se pregătește pentru noi măsuri privind starea de urgență, iar industria muzicală susține acest scop prin orice măsură posibilă deoarece muzica este menită să apropie și să ducă mesajul mai departe către toată lumea pentru că ea este cel mai bun mesager.

„În timp ce ascultam mesajul către populație dat de către șeful statului legat de măsurile de distanțare socială din preajma sărbătorilor pascale, am realizat că este necesară întărirea și împrăștierea cât mai masivă a acestuia. Maniera imperativă și răspicată a lui Klaus Iohannis de a-l comunica a inspirat instrumentalul energic și ritmat și a dus la construirea piesei, de altfel o semnătură de sound a producătorilor/djilor Hyenas. Sperăm ca mișcarea și statement-ul nostru va aduce un real ajutor în a răspândi indicațiile liderului statului și în a ajunge la cât mai multe persoane, mai ales cele tinere care ar putea privi superficial distanțarea aflându-se în afara limitelor de risc ale vârstei”, declară Hyenas.

„Stați acasă” este mesajul transmis în nenumărate momente de către Klaus Iohannis, privind situația actuală de prevenire a răspândirii COVID-19. Hyenas a decis să se alăture acestei cauze și a transformat declarația președintelui într-o piesă cool, cu beat-uri dance și un drop catchy.

Hyenas este un proiect muzical din România apărut în 2019, format din doi producători talentați, Zagga și Cătălin Tamazlicaru. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall. În februarie 2019, i-am auzit prima oară alături de Juan Magan, Mohombi și Yasiris cu „Claro Que Si”, hit internațional ce a facut parte din top 3 cele mai difuzate piese ale anului 2019 în România și care a adunat peste 13,500,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale. Au urmat apoi colaborări cu Yasaris, DJ Sava, Mandinga pentru piese precum „Dame” și „BOA”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *