Speak lanseaza „Barman"
2018-10-09 19:25:24

De cate ori ai simtit nevoia sa iti deschizi sufletul in fata unui barman? Speak a simtit-o pe pielea lui si povesteste despre momentele grele dintr-o relatie in care cel mai bine este sa mergi mai departe, in cel mai recent single al sau, „Barman”. Piesa a fost compusa de artist impreuna cu GUZ.

“Cred ca multi dintre noi au trecut macar o data prin acest moment. E simplu atunci cand suferi, sa iti cauti refugiu in vicii. Ideea piesei « Barman » o am in cap de aproape un an. Sper sa va placa!”, povesteste Speak.

In luna martie a anului trecut, artistul a lansat piesa “Tu erai” alaturi de GUZ, iar in luna octombrie, alaturi de Stefania, „Timpul”, clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizari pe YouTube. De-a lungul timpului a mai lansat „Pernele si patul”, „Ultimul drum”, „Raspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar si „Profund”, „Din intamplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. In urma cu mai putin de o luna, Speak a lansat „Te fac un dans?§”, un featuring cu LLP si Stefania, pentru cei care vara aceasta nu au petrecut suficient.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *