Spada vs Prezioso aduc in actualitate hitul „Eye of the Tiger" de la Survivor
2020-01-28 17:49:59

Spada si Prezioso, celebrii Dji italieni, lanseaza in 2020 track-ul „Tiger”, inspirat de celebrul hit al trupei Survivor.

“Tiger”, in varianta Spada vs Prezioso, este o fuziune intre trecut si prezent, cu o energie extraordinara, care va starni cu siguranta amintiri in randul celor care stiu deja hitul “Eye Of The Tiger”. Lansata in 1982, piesa celor de la Survivor a fost si coloana sonora a filmului “Rocky”.

Cu peste 100 milioane de streamuri si 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Spada a colaborat pana in prezent cu EDX, Redondo, Ferreck Dawn, Elen Leyon, a ajuns in topurile muzicale din UK, Franta, Italia. Printre artistii pe care i-a remixat se numara Zhu, Emma Louise, Robin Schulz, Roger Sanchez, printre altii, iar piesele lui au fost incluse in mixuri ale unor artisti ca Tiesto, Don Diablo, Hardwell, Fedde Le Grand, Benny Benassi.

Prezioso si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 11 ani, cand parintii lui la celebrul club Much More din Roma. Acolo, in lumea plina de culori si muzica, a inteles ca trebuie sa se faca DJ. Cativa ani mai tarziu, a fost prezent la campionatul mondial de DJ de la Londra. Nu a castigat, insa a fost foarte motivat sa faca muzica, incat in perioada de dupa s-a inchis in casa pentru a lucra intensiv. In 1991, dupa ce a castigat Walky Cup, a iesit pe locul doi la concursul local BEST DJ (Italia). Asa a inceput, practic, aventura muzicala in cadrul emisunii radio, Deejay Time, transmis de Radio Deejay. Prezioso colaboreaza cu Jovanotti la hit-ul Tempo si, impreuna cu Andrea si Marvin, lanseaza hit-ul international, Tell Me Why. Dupa ce participa la Street Parade in Zurich si Love Parade din Berlin, ajunge sa fie din ce in ce mai cunoscut in afara tarii, pune muzica in fata unui public foarte mare din afara Italiei.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *