Soundtrack-ul weekend-ului tau are un nou cover preferat: "Pillowtalk"
2016-07-15 22:49:51

Saptamana aceasta va prezentam ultimul cover al Georgiei din seria Runaway Acoustic.

Tanara interpreta, posesoarea unei voci deosebite ne incanta cu un nou cover si un videoclip pe masura, de aceasta data pentru piesa “Pillowtalk”, una din cele mai populare piese ale acestui an.

Zayn Malik, fostul membru al trupei One Direction si-a facut debutul solo cu o piesa ce va ramane in istorie cu un traseu absolut spectaculos. “Pillowtalk” a reusit sa stranga cele mai pozitive critici chiar de la debut.

Indelung laudat pentru stilul nouveau R&B si maturitatea abordata in acest single solo, Zayn a inregistrat recorduri absolute de la lansare prin vanzarile si stream-urile sale. Alt succes de care s-a bucurat piesa, a fost debutul in top-urile muzicale, in US Billboard Hot 100 debutand chiar pe prima pozitie, o reusita extraordinara.

“Pillowtalk” este o cronica reala si sincera a tot ce se intampla intre doi indragostiti. Versurile surprind intimitatea unei relatii, si relateaza fara perdea despre dragostea dar si certurile de care au parte tinerii in cele mai intime momente.

Despre piesa, Georgia declara: “Pillowtalk e o piesa careia am vrut sa-i dau o altfel de interpretare fata de Zayn, iar clipul m-a surprins si pe mine. O sa vedeti o altfel de Georgia si sunt curioasa ce parere o sa aveti.”

Va invit sa urmarim impreuna cu clipul. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *