Soundland si Alexandra Ungureanu au lansat o noua varianta a piesei „Atat de Usor", alaturi de trupa the dAdA
2015-08-05 13:07:13

music-picture (21)

Dupa ce in urma cu doar doua luni, Soundland, noul proiect KAZIBO Music, si Alexandra Ungureanu lansau „Atat de Usor” – o piesa misterioasa, romantica, in care se intrepatrund mai multe stiluri muzicale si interpretata in colaborare, artistii au o veste buna de impartasit cu toti fanii lor!

Astfel, piesa „Atat de Usor” este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflându-se în top 10 MediaForest Romania – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. In acest context, Soundland si Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice si mai respectate voci din Romania anunta cu drag o noua varianta a piesei lor, „Atat de Usor”.
Alexandra si Soundland au interpretat 100% live piesa „Atat de Usor”, impreuna si cu baietii de la The dAdA, iar artistii au decis sa lanseze oficial aceasta varianta live a piesei.

Astfel, fii cu ochii pe Alexandra si Soundlad si asculta noua versiune a piesei „Atat de Usor” – este vorba despre varianta 100% live a piesei, extrasa din cadrul unui concert pe care artista l-a sustinut intr-un club din capitala alaturi de trupa the dAdA, ca live support band.

Mai mult, noutatile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreza ca are o vara über-plina si ca luna septembrie vine cu multe surprize. Dupa ce a lansat campania „Music in pROgress”, primul proiect pop simfonic independent din Romania care a fost realizat alaturi de orchestra „Nora Denes Symphonical”, formata din muzicieni profesionisti, dascali si elevi ai Liceului de Arta din Baia Mare, Alexandra anunta acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect.

„Ultima piesa din proiect promite o surpriză celor care asculta muzica mea inca de la inceputuri. Dupa nenumarate remixuri facute pentru aceasta piesa, ea revine intr-o scriitura foarte rafinata, apartinand Norei Denes. Cred ca este si clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia astept lansarea!”, afirma Alexandra.

Alexandra Ungureanu are o vara plina de surprize cu care iti va alinta auzul. Urmareste-i pagina de Facebook https://www.facebook.com/AlexandraUngureanuOfficial si fii la curent cu toate noutatile ei!

Facem impreuna o comparatie? Care varianta suna mai bine?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *