Soundland lansează „EGO", o piesă despre una dintre cele mai mari piedici pe care oamenii și le pun
2020-04-03 18:48:05

Soundland revine cu o piesă fresh despre „EGO”, ce combină într-un mod original elemente dance cu versuri ce rămân întipărite în minte. Cu un vibe pozitiv și energic, „EGO” este un single compus de către Alex Pelin și Andy Platon, iar vocea îi aparține Alexiei Aștelian. Piesa dezvăluie una dintre cele mai mari piedici care apare adesea în fața sentimentelor, la orice pas.

„Piesa «EGO» abordează subiectul orgoliului, însă într-o manieră diferită. Este un sentiment pe care toți îl trăim sau l-am trăit într-o anumită situație, dar când găsim maturitatea de a trece peste el, ne dezvoltăm ca oameni. «EGO» îmbină elementele din muzica electronică modernă cu elementele nostalgice, care au format identitatea proiectului Soundland, încă de la prima piesă lansata, «Atât De Ușor», alături de Alexandra Ungureanu. În decursul ultimului an, piesa «EGO» a avut mai multe forme în studio, alături de colegii mei Alex Pelin, George Sava și Alex Tabacar, căutând constant cea mai bună variantă. Sper să ajungă la inimile oamenilor, iar în ciuda acestei perioade dificile, să aducă o urmă de energie pozitivă în casele tuturor”, declară artistul.

Soundland este un proiect fondat de Kazibo Music, împreună cu membrul și producătorul român Andy Platon. Alături de Alexandra Ungureanu a lansat single-ul de debut, „Atât De Ușor”, ce a reușit să se claseze pe primele poziții în topurile muzicale de radio și TV, apoi „Întinderi de Nori”, o continuare a poveștii. Soundland a mai colaborat cu Markus Schulz pentru piesa „Facedown” și cu Timebelle pentru „Come Around”.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *