Sosia Rihannei ajunge inaintea artistei la Bucuresti
2016-05-20 17:03:24

In august va avea loc primul concert al Rihannei in Bucuresti, insa, pana atunci, fanii artistei pot face incalzirea cantand din repertoriul ei la HeyDay, cel mai mare festival international de trupe tribute din Romania, organizat de creart.

Pe 27 mai, in prima zi a festivalului din Parcul Izvor, urca pe scena Rihanna Reloaded, celebra artista din Marea Britanie care ii aduce tribute Rihannei.

Hituri precum “Umbrella”, “Diamonds”, “Stay” si multe altele se vor auzi la HeyDay, unde publicul poate face karaoke in aer liber si se poate relaxa cu muzica de calitate.

Rihanna Reloaded a avut show-uri in intreaga lume, cele mai recente spectacole fiind in Turcia, Dublin, Dubai si Africa, iar pe 27 mai ajunge si in Romania.

Biletele se gasesc pe eventim.ro, la casa de bilete creart (Piata Alexandru Lahovari nr. 7), iar in cele trei zile de festival pot fi cumparate si de la cele doua case special amenajate (Zona Metrou Izvor si zona Splaiul Independentei / Bd. B.P. Hasdeu). Intrarea copiilor in varsta de pana la 14 ani, insotiti de parinti, este libera!

Acestea fiind spuse, va invit cu mare drag la festival, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *