Sonny Flame – All we had is gone (videoclip nou)

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Indragitul cantaret, Sonny Flame revine in atentia publicului cu un nou single “All we had is gone”, piesa ce este produsa de Metropolitan Records beneficiind si de un videoclip inspirat din viata reala a artistului.

“All we had is gone este piesa in care vorbesc despre o parte mai putin fericita a trecutului meu. Am incercat sa exprim prin versuri toate trairile mele din acele momente in care am crezut ca totul s-a terminat. Razvan si Silviu (Deepside Deejays), mi-au pus la dispozitie o productie si o compozitie cum nu am mai avut pana acum, lucru care m-a ajutat sa scriu versurile. Singura diferenta dintre povestea videoclipului si viata mea, e finalul, la mine e happy end :). Intreaga echipa este foarte incantata de ceea ce a iesit la final, s-a lucrat extrem de repede si de profi, practic, intr-o luna de zile, luand-o de la zero, am avut gata piesa finala cu tot cu videoclip”, a declarat Sonny Flame.

Muzica este compusa de catre baietii de la Deepside Deejays (Paduraru Silviu Marian & Alstani Victor Razvan) iar la orchestratie si-a adus aportul si Bogdan Donosa. Versurile sunt scrise chiar de Sonny Flame si puse excelent in imagini prin scenariul si regia lui Anthony Icuagu.

Comentarii